Geologie magurského flyše v severním povodí Váhu me̜zi Bytčou a Trenčínem. S mikrobiostratigrafickou statí Evy Hanzlíkové. - Matějka, Alois (Rozpravy Ústředního ústavu geologického, 1956)
Summaries in English and Russian.